Blue Fin

Blue Fin Case Study

Trak supplied and installed our innovative products to the Blue Fin Building, an award-winning architectural office space, located in the Bankside area of London. 

The brief was to design a grab-and-go café area, on the 10th-floor dining space. A hot food counter was also required on the balcony outside the main food space of this iconic London building.

The client specified clean lines and interesting design for the servery space, with environmentally friendly materials to be used, where possible. 

As a result, the top used was a recycled worktop and recycled metal cladding to the external area, with the addition of bespoke 3D tiles placed along the front in the main areas. 

We also placed a contemporary overhead steel display gantry to run the full length of the counter area. The main hot food counters also included our latest hot and cold displays. Both the client and on-site chef were ‘blown away’ by the end result.